بررسی علل هوس خوردن نمک و بهترین راه حل آن

ساخت وبلاگ

2. کمبود خواب از دلایل هوس خوردن نمک:

افرادی که به اندازه کافی نمی خوابند، به غذا های مضر نیاز زیادی پیدا می کنند، مثل غذا های نمکی. افرادی که خواب آشفته ای دارند، نمی توانند در برابر غذاهای ناسالم مقاومت کنند و در نتیجه با اضافه وزن رو به رو خواهند شد. اختلالات خواب، استرس و برنامه های شلوغ در طول روز اغلب باعث خستگی در افراد می شود.

4. عرق کردن بیش از حد از دلایل هوس خوردن نمک:
عرق حاوی نمک می باشد و افرادی که زیاد عرق می کنند، سدیم کمی دارند. بیشتر افراد با عرق کردن خفیف روبرو هستند که نباید در مورد آن نگران بود. سطح سدیم معمولاً روز به روز در بدن افراد در حال تغییر می باشد و حتماً می دانید که بعد از تمرین های سنگین و حتی تنها ورزش معمولی، باید به مقدار کافی آب بنوشید تا جایگزین عرق شود.

3. بی حوصلگی از علت های هوس خوردن نمک:
خوردن غذا های نمک دار می تواند در نتیجه بی حوصلگی باشد که به علت استرس نیز می باشد و در واقع این اختلال به یک رفتار عاطفی برمی گردد. اگر بخواهیم تشخیص دهیم که میل به نمک به دلیل بی حوصلگی یا گرسنگی است، بهتر است که به رفتار خود رجوع کنیم.

گرسنگی واقعی زمانی اتفاق می افتد که بدن شما فقط به غذا نیاز دارد اما اگر دیدید که تازه غذا خوردید اما به غذا های مضر و نمکی علاقه مند هستید، حتماً بی حوصلگی و کلافگی به شما غلبه کرده است.

استقامت قهرمانان و افرادی که در محیط های بسیار گرم، فعالیت و ورزش می کنند، باعث می شود که نیاز به مصرف نمک بیشتری داشته باشند و زمانی که یک شخص سدیم زیادی را از دست می دهد، بعد از آن شروع به افزایش مصرف نمک می کند.

در ده دقیقه ورزش کردن 15 گرم نمک می سوزانید که بسیار زیاد است و افرادی که ورزش های سنگین و طولانی مدت دارند، باید نوشیدنی های ورزشی یا نوشیدنی های حاوی الکترولیت بالا بنوشند و از این طریق می توانند زمان زیادی را به ورزش بپردازند که این نوشیدنی ها حاوی سدیم و دیگر الکترولیت ها می باشد و می تواند عرق از دست رفته شما را جبران کند.

عرق کردن

5. سندروم پیش از قاعدگی از علت های هوس خوردن نمک:
سندروم پیش از قاعدگی خانم ها ممکن است در طول زندگی تغییرات احساسی زیادی را به وجود آورد که معمولاً در دوران قاعدگی این موضوع شدید تر می شود که به این اختلالات سندروم قاعدگی زودرس می گویند. میل زیاد به غذا مثل غذا های نمکی که یکی از نشانه های رایج در این دوران می باشد و این غذاها به تغییرات هورمون فرد وابسته است.

مطالعات انجام شده نشان می دهد که 500 میکروگرم از کلسیم و 40 میلی گرم از ویتامین ب 6 در این دوران کاهش پیدا می کند. کلسیم و ویتامین b6 را می توانید به صورت قرص تهیه کنید و برای این کمبود مصرف کنید.

مطالعات نشان می دهد خانم هایی که از طب سوزنی و داروهای گیاهی استفاده می کنند، 50 درصد علائم سندروم قاعدگی زودرس را قبل از قاعدگی کمتر نشان می دهند.

قرص های جلوگیری از بارداری نیز علائم سندروم قبل از قاعدگی را افزایش می دهد و طبق مطالعات انجام شده این قرص ها می تواند اثرات جانبی داشته باشد که مصرف آن ها را حتماً باید به پزشکتان اطلاع دهید.

علل و دلایل اصلی هوس خوردن نمک
1. استرس:
هوس کردن نمک ممکن است نتیجه استرس باشد. زمانی که سطح استرس افراد بالا می رود، به نمک میل زیادی پیدا می کنند. غذا هایی که افراد در این شرایط مشتاق خوردن آن هستند، حاوی چربی، قند و نمک بالاست که به این غذاها غذاهای راحت نیز گفته می شود که می تواند سلامت کلی فرد را کاهش دهد. طبق مطالعات انجام شده رابطه خاصی بین سطح استرس مزمن، میل به غذا و و توده بدنی بالا وجود دارد.

یکی دیگر از مطالعات رابطه بین استرس و سطح بالای هورمون گرلین را نشان می دهد که باعث افزایش گرسنگی می شود و نتایج این مطالعه به افراد می گوید که ممکن است این مشکل، میل شما را به این غذاها و همچنین افزایش وزن را زیاد کند.

 دلیل هوس نمک

6. بیماری آدیسون:
زمانی که غده های فوق کلیه در بدن هورمون های کافی را تولید نکنند، باعث می شود که میل شما به نمک افزایش پیدا کند. بیماری آدیسون یا کمبود غده های فوق کلیه با تولید کننده هورمون ها فرد را با مشکل مواجه می کنند و این هورمون ها عکس العمل بدن را نسبت به استرس کنترل می کند و فشار خون را تنظیم می کند و در نتیجه بیماری آدیسون می تواند فشار خون را به شدت کاهش دهد و میل شما به نمک را به یکباره بالا ببرد.

افراد مبتلا به آدیسون علائم زیر را دارا هستند:
ضعف و خستگی بلند مدت
کاهش اشتها
کمبود وزن غیر منتظره
دل درد
بی خوابی
استفراغ
اسهال
سرگیجه
کمبود فشار خون
افسردگی
خستگی
سر درد
قاعدگی نامنظم
بیماری آدیسون

همچنین این بیماری ممکن است موارد زیر را به وجود آورد:
اختلالات سیستم ایمنی
اچ آی وی یا ایدز
عفونت های باکتریایی و قارچی
مشکلات قدرتی
بیماری آدیسون به مراقبت های پزشکی نیاز دارد تا بتواند کمبود هورمون ها را جبران کند و در موارد شدیدتر ممکن است که فرد به بحران فوق کلیه مبتلا شود و این اتفاق زمانی رخ می دهد که سطح کورتیزول در بدن شما به شدت افت می کند و قضیه خطرناک می شود. مشکل فوق کلیه یک مورد اورژانسی پزشکی است.

هیچکس در این دنیا نیست که یک بشقاب بزرگ از چیپس، پاپ کورن، سیب زمینی سرخ کرده را دوست نداشته باشد. معمولاً این غذا های نمکی را نمی توان کنار گذاشت. اگرچه بیشتر افراد در جهان از رژیم های محدود کننده استفاده می کنند اما هنوز هم می بینم که میل به نمک در آن ها تمامی ندارد.

افراد باور دارند که هوس کردن غذا نشانه این است که بدن شان با کمبود آن مواجه است اما همیشه هم این گونه نیست. بیشتر هوس کردن ها در مورد غذا های ناسالم به دلیل کمبود مواد مغذی در بدن می باشد که کمبود نمک بسیار رایج است و معمولاً در نتیجه عواملی مثل خستگی و استرس می باشد.

عموماً مصرف نمک می تواند با وضعیت های پزشکی یا کمبود سدیم در بدن مرتبط باشد که در این قسمت از سلامت نمناک به چندین علت که باعث می شود نیاز به نمک داشته باشید را بررسی خواهیم کرد.

msnag1900m...
ما را در سایت msnag1900m دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : msnag1900m بازدید : 177 تاريخ : يکشنبه 25 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:53

آرشیو مطالب

خبرنامه